BETE HydroPulse sproeier schakelt snel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: BETE HydroPulse sproeier schakelt snel
Article image of: BETE HydroPulse sproeier schakelt snel
Article image of: BETE HydroPulse sproeier schakelt snel

Met de nieuwe BETE HydroPulse introduceert Spraybest nu een complete sproeier met losse verwisselbare sproei-tips.
Het pneumatisch zeer snel open- en dichttrekken van een afsluitklep direct bij de sproeier opening zorgt voor een strak aan/uit-sproeibeeld zonder nevel en nadruppelen.

Door toegepaste materialen als RVS303 is de HydroPulse zeer goed toepasbaar in de voedingsmiddelen-industrie. (bijvoorbeeld bakkerijen) Door de aan/uit schakel-frequentie tot wel 180 keer per minuut is de HydroPulse ook zeer geschikt voor toepassingen als coaten of voor-bevochtigen.

De HydroPulse is multi-inzetbaar door zijn verwisselbare sproeitips met sproeihoeken variërend van 0° tot 120° en debieten van 0,084 tot 101 liter per minuut.
Het eenvoudige en onderhoudsvriendelijke ontwerp maakt (de)montage, inspectie en reiniging met eenvoudig handgereedschap mogelijk.

Ons leveringsprogramma bestaat uit meer dan 40.000 verschillende sproeiers.
Maak gebruik van onze expertise en laat u helpen bij het selecteren van de juiste sproeier(s) voor uw toepassing.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:BETE HydroPulse sproeier schakelt snel

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer