AxFlow vertegenwoordigt Warman schroefcentrifugaalpompen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: AxFlow vertegenwoordigt Warman schroefcentrifugaalpompen
Article image of: AxFlow vertegenwoordigt Warman schroefcentrifugaalpompen
Article image of: AxFlow vertegenwoordigt Warman schroefcentrifugaalpompen

In aanvulling op het huidige portfolio aan verdringerpompen en centrifugaalpompen heeft pompspecialist AxFlow BV uit Lelystad nu ook de vertegenwoordiging van de nieuwe Warman® WSF™ schroefcentrifugaalpompen van Weir Minerals.

Deze schroefcentrifugaalpomp biedt een efficiënte pompoplossing voor viskeuze vloeistoffen en vloeistoffen met vaste delen. Door de unieke techniek van een schroefwaaier zijn verstoppingen nagenoeg uitgesloten. De pomp wordt daarom veelvuldig toegepast voor transport van slib, ongezuiverd en ongezeefd rioolwater, papierpulp en houtspaanders.

Het grote voordeel van de Warman® WSF™ zijn de slijtvaste waaier en liner. De pomp is standaard voorzien van een waaier en liner met een hoog chroomgehalte. Dit duurzame materiaal zorgt voor een substantieel langere levensduur en lagere onderhoudskosten. Deze pompen en slijtvaste onderdelen zijn uitwisselbaar met concurrerende fabricaten en worden door AxFlow uit voorraad geleverd.

Het schroefgedeelte van de waaier gedraagt zich als een inducer die vloeistof in de waaier zuigt, waardoor lage NPSH waarden benodigd zijn. De waaier, met enkele schoep, wordt gekenmerkt door een eenkanaalsstroming waardoor grotere vaste delen probleemloos kunnen worden verpompt. Dankzij de grote doorgang voor vaste stoffen kunnen slib en zachte materialen beter worden verplaatst dan met ieder ander pompprincipe.

geschreven door

AxFlow BV

AxFlow B.V. is een gerenommeerde verkoop-, engineering-, en service-organisatie die sinds 1960 gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige speciaalpompen, mixers, doseerapparatuur en complete installaties. AxFlow levert o.a.: –... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer