Axflow vertegenwoordigt Johnson Pump

50 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Axflow vertegenwoordigt Johnson Pump

Oktober 2021, SPX Flow Europe Ltd – Nederland heeft AxFlow B.V. aangesteld als geautoriseerde distributiepartner in Nederland. Vanaf heden vertegenwoordigt AxFlow B.V. het industriële centrifugaalpomp programma van Johnson Pump, zoals de Combi- en FreFlow Series of de meertrapspomp series MCH en MCV.

Johnson Pump is een zeer gerenommeerd pomp merk in Nederland met een lokale productie in Assen. Het merk heeft een lange staat van dienst in verschillende industrieën en toepassingen zoals voedingsmiddelen en dranken, chemie en petrochemie, industriële procestoepassingen, staalfabrieken en energie. Het industriële productassortiment omvat een brede selectie van pompprincipes, ontwerpen en verschillende materiaalkeuzes.

“De AxFlow Groep verkoopt Johnson Pump al in een aantal Europese markten. We zijn erg blij dat nu ook wij het volledige industriële centrifugaalpomp programma van Johnson Pump in Nederland mogen vertegenwoordigen”, zegt Robert Kok, Sales Manager van AxFlow BV. “De hoogwaardige centrifugaalpompen van Johnson Pump vormen een perfect strategische aanvulling op onze toonaangevende portfolio. Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog breder programma aan vloeistofverwerkingsproducten te bieden en de beste oplossing voor hun specifieke toepassingen te selecteren. We bevinden ons in een spannende periode met een toenemend aantal aanvragen en projecten, ondanks de heersende pandemie, en kijken ernaar uit om gebruik te maken van ons uitgebreide verkooporganisatie om het bereik van Johnson Pump in Nederland verder uit te breiden.”

Foto bijschrift (onder): Twee Johnson Pump CombiBloc centrifugaalpompen met leidingwerk en appendages, samengebouwd bij AxFlow Systems. Toegepast in utilities voor cruiseschepen.

Geschreven door

AxFlow BV

AxFlow B.V. is een gerenommeerde verkoop-, engineering-, en service-organisatie die sinds 1960 gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige speciaalpompen, mixers, doseerapparatuur en complete installaties. AxFlow levert o.a.: –... Lees meer