Axflow b.v. de nieuwe distributeur van Neles in België en Luxemburg

35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Axflow b.v. de nieuwe distributeur van Neles in België en Luxemburg

Trots kunnen wij u mededelen dat AxFlow haar productportfolio voor de Belgische en Luxemburgse markt uitbreidt met de industriële regelkleppen en afsluiters van Neles.

Het kleppenassortiment van Neles (voorheen Metso) bevat een breed scala aan kogelkranen, vlinderkleppen, globe kleppen, V-segmentkleppen, excentrisch roterende plugkleppen, compleet met aandrijving en besturing. De industriële producten van Neles voldoen aan de extreme eisen gesteld in de chemische en petrochemische industrie en maken het mogelijk dat wij samen met onze sanitaire kleppen van APV, een passende oplossing hebben voor al onze marktsegmenten. Dit in combinatie met ons uitgebreide pompassortiment bieden wij een complete oplossing voor uw vloeistofverwerkingsproces.

Onze toegevoegde waarde voor u
Technische ondersteuning, 24/7 serviceafdeling en leveringen zoveel mogelijk vanuit voorraad, zijn onderdeel van de toegevoegde waarde van AxFlow. Uiteraard zal u hiervan ook profiteren voor onze nieuwe Neles producten.

Uw Neles kleppen als onderdeel van uw complete installatie? Onze engineers van AxFlow Systems ontwerpen, bouwen en leveren klantspecifieke totaaloplossingen.

Service en bereikbaarheid
Deze overname bevat ook de overplaatsing van de ervaren Account Managers van Neles, Natasja van den Bogaert en Michel Vandepitte. Natasja en Michel zullen ons team van Account Managers versterken voor alle Neles producten in België en Luxemburg. Zij zullen vanuit ons kantoor in Lelystad ondersteund worden door onze Productmanager Erick Harmsen en Order handler Kees Busker.

Geschreven door

AxFlow BV

AxFlow B.V. is een gerenommeerde verkoop-, engineering-, en service-organisatie die sinds 1960 gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige speciaalpompen, mixers, doseerapparatuur en complete installaties. AxFlow levert o.a.: –... Lees meer