Autoclave gaat verder onder de naam Suurmond

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Autoclave gaat verder onder de naam Suurmond

Sinds 1974 is Suurmond een klantgerichte leverancier van oplossingen voor procestechnologie voor productielocaties. Al jaren leveren wij ook oplossingen voor laboratorium en R&D onder de naam Autoclave.
Aangezien de markt continu aan veranderingen onderhevig is, is het noodzakelijk om onze organisatie aan de veranderende eisen aan te passen.

Daarom hebben we ons productportfolio geherstructureerd tot 3 Business Units:
– Fluid Handling
– Reactor Systems
– Polymer Handling

Fluid Handling
Oplossingen die gebaseerd zijn op industrie-/chemie pompen van leidende bedrijven zoals MAAG Pump Systems, Gather Industrie en HNP Mikrosysteme. Wij ontwerpen speciale doseersystemen onder de naam suurDOS® en complete pompsystemen speciaal voor uw toepassing.

Reactor Systems
Voorheen verkocht onder de naam Autoclave, leveren we nu de modulaire oplossingen voor R&D en laboratoria onder de naam Suurmond. De naam Autoclave en het logo verdwijnen. In plaats daarvan vindt u alle oplossingen in de Business Unit Reactor Systems.
Büchi AG en Systag System Technik AG zijn hier de belangrijkste leveranciers.

Polymer Handling
Wij leveren speciale tandwielpompen, zeefwisselaars en filtratiesystemen van MAAG Pump & Filtration Systems en Mahr Metering Systems voor polymeerverwerking en polymeerproductie. Deze processen omvatten (Pre)polymeer verwerking, Masterbatch, Compounding, Recycling, Extrusie en Polymeerproductie.

Onze competentie
Suurmond levert oplossingen om uw proces en kwaliteit van uw eindproduct te optimaliseren. Om dit te doen, we talk: Onze ervaren medewerkers met verschillende achtergronden in een breed scala aan toepassingen en industrieën, ontwerpen een oplossing die is afgestemd op uw procesvereisten. Zelfs voor moeilijke omstandigheden. En altijd rekening houdend met lage cost-of-ownership en duurzaamheid.

Onze leveranciers
Sinds tientallen jaren is Suurmond een betrouwbare partner en vertegenwoordigt toonaangevende leveranciers zoals MAAG Pump Systems AG, Büchi AG, Gather Industrie GmbH, Systag System Technik AG, enz. De middelen van Suurmond worden op een flexibele manier uitgebreid met vooraf geselecteerde partners met dezelfde filosofie en cultuur als Suurmond.

Wat verandert er nog meer voor u?
Het enige wat verandert, is het verdwijnen van de naam Autoclave en het logo. Andere gegevens en uw contactpersonen blijven hetzelfde. Door de herstructurering van ons portfolio kunt u op een eenvoudigere manier een oplossing voor uw proces vinden.

Onze LinkedIn profielen zijn samengevoegd tot 1. Blijft u ons volgen? Navigeer naar het profiel van Suurmond.

Volg op LinkedIn. icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Autoclave gaat verder onder de naam Suurmond

Suurmond BV

Wij denken in oplossingen, niet in producten. Wij ontwerpen, produceren en leveren duurzame oplossingen voor de verwerkende industrie met specifieke portfolio's voor vloeistofverwerking, polymeerverwerking en R&D Lees meer