Ampco ZP3 EHEDG gecertificeerde draaizuigerpompen

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ampco ZP3 EHEDG gecertificeerde draaizuigerpompen
Article image of: Ampco ZP3 EHEDG gecertificeerde draaizuigerpompen

Delta-P Hygienic Process Equipment in Nijmegen is ruim 6 jaar hoofddistributeur van Ampco Pumps in de Benelux. Als leverancier met kennis van o.a. hygiënische afsluiters, warmtewisselaars, inline mixers en pompen zijn wij als geen ander in staat u op de juiste wijze te helpen met uw vraagstukken.

Met de draaizuigerpompen en centrifugaalpompen van Ampco Pumps in combinatie met de Hyghspin schroefspindelpompen van Jung Process Systems, kunnen wij grotendeels uw pompvraagstukken succesvol invullen. Dit is mede mogelijk omdat beide pompprincipes specifieke voordelen hebben ten opzichte van elkaar.

Op hygiënisch vlak moest de ZP-draaizuigerpomp het afleggen ten opzichte van de schroefspindelpomp. Met de ontwikkeling van de ZP3-pomp is dat verleden tijd. De ZP3 is EHEDG gecertificeerd. De gepatenteerde constructie is op de video te zien op onze website.

Delta-P heeft pompen en onderdelen op voorraad.

Geschreven door

Delta-P Hygienic Process Equipment

Delta-P Hygienic Process Equipment richt zich als onafhankelijke distributeur op het leveren van hoogwaardige procescomponenten zoals afsluiters, pompen, dispergeermixers, warmtewisselaars, digitale load cellen en reserve-onderdelen in de markt, waar hygiënische... Lees meer