Amazon in de bulksector – specialist Gondrom betrekt nieuw pand.

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Amazon in de bulksector – specialist Gondrom betrekt nieuw pand.

Het florerende bedrijf groeit uit zijn jasje in het huidige pand in Vlaardingen en betrekt daarom begin april een ruim bemeten, representatief onderkomen op bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam. Het compleet nieuw ingerichte pand aan de Linschotenstraat 100 biedt, naast moderne kantoorruimtes en een trainingsfaciliteit, ruimte aan een groot en volledig digitaal functionerend magazijn.

Enthousiast
Van Mourik is enthousiast: “Onder onze klanten bestaat in toenemende mate de behoefte aan een leverancier die in staat is een groot assortiment op korte termijn te kunnen leveren én kennis van zaken heeft. Door uitbreiding van onze magazijncapaciteit, in combinatie met vergaande digitalisering, zijn we in staat nog beter op die behoeftes in te spelen dan nu al het geval is. We streven ernaar – net als Amazon – minimaal 95 procent van de artikelen in het assortiment binnen 24 uur te verzenden. Onze locatie in Vlaardingen was daar gewoon te klein voor geworden. “

Ad hoc
Maar er is meer: vooral in het transport is het vaak nodig om ad hoc te kunnen reageren. Door de grote voorraad, de mogelijkheid om binnen ons bedrijf snel de meest uiteenlopende slangen op diverse manieren te kunnen assembleren en te testen, en heldere afspraken met leveranciers kan de firma Gondrom daar prima op inspelen. Deze uitstekende locatie op het industriegebied Spaanse Polder is eenvoudig en snel bereikbaar via alle snelwegen rond Rotterdam. Hierdoor kunnen klanten nog beter worden in het geval dat ze worden geconfronteerd met situaties die acuut een oplossing vereisen.

Unieke marktpositie
De firma Gondrom neemt een unieke positie in als enige Nederlandse leverancier met het complete assortiment en knowhow van zowel de natte als droge bulkindustrie. Van oorsprong ligt de nadruk op de zogenaamde droge bulk, zoals productie, opslag en vervoer van plastickorrels, meel, veevoer, suiker en cement. De overname van de Firma Schreuder & Co uit Zwijndrecht in het begin van het millennium, het huidige Gondrom VTT, zorgde voor aanvulling in het natte segment. Hiermee wordt het transport van vloeistoffen aangeduid. Ook hierin zijn de klanten divers: van leveranciers en producenten van brandstoffen en chemische producten tot en met melkveebedrijven, en van industrie en machinebouw tot de binnenvaart. Gondrom bedient ze allemaal.

Geschreven door

Gondrom VTT BV

De Firma Gondrom VTT B.V. in Vlaardingen is een dochteronderneming van de Duitse handelsfirma Walter Gondrom GmbH & Co KG.Gondrom VTT B.V. is gespecialiseerd in het leveren van slangen, koppelingen... Lees meer