Alle voordelen van ovale kijkglazen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
32 bekeken 14 februari 2023
Article image of: Alle voordelen van ovale kijkglazen

Bij Montakon zijn we continu bezig om een nóg betere oplossing te vinden voor onze klanten. Hierbij hoort natuurlijk ook het toevoegen van nieuwe producten aan onze webshop. Dit keer gaat het om ovale kijkglazen, een interessant product met vele voordelen.

De ovale kijkglazen zijn beschikbaar in twee varianten: met een maximale druk tot 3 bar en een maximale druk tot 6 bar. Beiden hebben een borosilikaatglas dat vergelijkbaar is met DIN 7080. Beschikbare afdichtingen voor dit gloednieuwe product zijn KlingerSil C4400 afdichtingen. Binnen de drukvarianten heb je keuze uit diverse maten om jouw ideale kijkglas te vinden.

Ovaal vs Rechthoek
Vergeleken met andere kijkglazen brengt de ovale versie een aantal extra voordelen met zich mee. Zo heeft dit kijkglas ten opzichte van de rechthoekige variant geen scherpe kanten en blijven er minder product resten op het kijkglas achter. Dankzij het ovale design is het kijkglas een stuk veiliger en hygiënischer. Ronde kijkglazen beschikken over dezelfde bovengenoemde voordelen, maar hebben een veel kleiner zichtbereik dan de ovale versies. De ovale kijkglazen zijn dus dé perfecte combinatie tussen de voordelen van de ronde en de rechthoekige kijkglazen.

De nieuwe ovale kijkglazen zijn nu aan te vragen via de Montakon webshop. Neem gerust contact op met de RVS specialisten voor deskundig advies!

Bekijk ovale kijkglazen icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Alle voordelen van ovale kijkglazen

Montakon BV

Montakon is sinds 1986 de technische groothandel voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bieden alles voor de specialist onder één dak. Zo hebben wij een breed online assortiment met meer dan 30.000... Lees meer