Alexander Kraaijkamp per 1 januari Operations Director Gpi De Gouwe

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Alexander Kraaijkamp per 1 januari Operations Director Gpi De Gouwe

Per 1 januari 2021 is Alexander Kraaijkamp gestart als Operations Director bij Gpi De Gouwe. Hij vormt samen met Gerard Blok de directie en zal verantwoordelijk zijn voor alle dagelijkse operationele zaken.

Gerard Blok: “Alexander is vanaf het begin nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Process Equipment tak van Gpi en heeft veel kennis van zowel onze producten, als van de klanten en eisen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Hij is een bevlogen en energiek persoon en ik kijk er naar uit met hem Gpi De Gouwe naar het volgende niveau te brengen.”

Alexander Kraaijkamp: ‘De afgelopen twee jaar hebben wij met het hele team van Gpi De Gouwe een transitie doorgemaakt van tankbouwer naar procesleverancier. Wij kunnen onze klanten en partners high-end procesoplossingen bieden op het gebied van verwarmen en koelen, mengen en mixen, en integratie en installatie. Ik ben erg trots op het bedrijf en heb enorm veel zin om de dagelijkse leiding over dit prachtige bedrijf te voeren.’

De afgelopen jaren werkte Alexander als Sales Manager bij Gpi De Gouwe, waarvoor versterking gezocht wordt. Bekijk de vacature op onze website of klik op de link hierboven.

Vactureicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Alexander Kraaijkamp per 1 januari Operations Director Gpi De Gouwe

Gpi De Gouwe

Gpi De Gouwe, experts in food process equipment voor verwarmen, koelen en mixen Lees meer