Afvalwaterpompen voor talloze toepassingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Afvalwaterpompen voor talloze toepassingen
Article image of: Afvalwaterpompen voor talloze toepassingen

Onze afvalwaterpompen zijn geschikt voor talloze toepassingen. We beschikken eveneens over pompen die het afvalwater transporteren naar speciale ATEX gecertificeerde afvalwaterpompen in gevaarlijke omgevingen.

Wij hebben voor u onder andere de volgende afvalwaterpompen:

Afvalwaterpomp VORTEX
De VORTEX afvalwaterpomp is bij uitstek geschikt voor afvalwater met vaste bestanddelen. Afhankelijk van de pompgrootte kan deze afvalwaterpomp vaste bestanddelen verpompen tot 55mm in doorsnee. De maximale capaciteit van de pomp is circa 750lpm bij een maximale vloeistof temperatuur van 50°C

Deze pomp kan worden uitgevoerd met een niveauregelaar en worden geleverd met een ATEX certificering.

Voor meer agressieve media leveren we u graag de afvalwaterpomp Vortex niro.

Afvalwaterpomp Supersand
Afvalwaterpomp Supersand wordt ingezet wanneer het afvalwater bestanddelen zand bevat. Daarmee kunt u uitstekend deze afvalwaterpomp inzetten bij bijvoorbeeld drainage van bouwplaatsen tot op 10m diepte.

De afvalwaterpomp Supersand heeft een maximale capaciteit van circa 750lpm.

Afvalwaterpomp VELO UP
De afvalwaterpomp Velo up met instelbare (manueel of elektronisch) niveauregelaar is bij uitstek geschikt voor huiselijk en semi professioneel gebruik.

Door het compacte design is de afvalwaterpomp goed inzetbaar bij bijvoorbeeld natuurlijke waterbronnen met slechts een nauwe toegang.

Neem voor meer informatie contact met ons op via de website van OpenSupply.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer