28 januari 2021 TechTalk Gas Distributie Panelen Swagelok

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 28 januari 2021 TechTalk Gas Distributie Panelen Swagelok

Verminder de kosten en verbeter de veiligheid van uw Gas distributie systeem. Het over het hoofd zien van problemen kan aanzienlijke gevolgen hebben.

De functie van een gasdistributiesysteem is vrij eenvoudig: het veilig en efficiënt afleveren van speciale gassen of gebruiksgassen van een hogedrukbron naar gebruikspunten in een fabriek onder de vereiste druk en stroomsnelheid. Toch zijn niet alle gasdistributiesystemen eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te onderhouden of betrouwbaar in hun werking.

Op 28 januari 2021 om 16.00 uur organiseert Swagelok Nederland een Techtalk over dit onderwerp.
Gas Distribution Panels: Improving safety & performance of gas systems

Wilco Landkroon en Lennart Monster, beide Field Engineer bij Swagelok delen hun kennis tijdens een 20 min presentatie over dit onderwerp. Met na afloop nog ruimte voor het stellen van vragen.

Wilt u deelnemen aan deze TechTalk schrijf u dan in via onze website. Het is zonder kosten, in het Nederlands en in 20 minuten bent u op de hoogte van interessante toepassingen die u kunnen helpen om efficiënter te werken met gassystemen

Geschreven door

Swagelok Nederland

Kwaliteitsoplossingen voor uw vloeistof- en gassystemen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle beschikbaarheid. Producten: •Tube- en high purity fittingen •Instrumentatie- en procesafsluiters •Slangen, manifolds, filters en reduceers •Modular platform... Lees meer