1 juli: Webinar recycling en circulariteit in de procesindustrie

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 1 juli: Webinar recycling en circulariteit in de procesindustrie

Tijdens het interactieve online tafelgesprek op donderdag 1 juli a.s. zoekt Perry Verberne (voorzitter Machevo & Bulk Vereniging) samen met tafelgasten Kees Uppenkamp, commercial manager bij Smicon, en Wieger Droogh, CEO bij Prezero Nederland, verdieping in het zeer actuele onderwerp: recycling en circulariteit. Met medewerking van Suez Recycling and recovery en Smicon.

Want wat betekenen al deze ontwikkelingen eigenlijk en hoe vertaalt zich dat naar de procesindustrie? Waar liggen uitdagingen, kansen en last but not least: hoe bereid je je als bedrijf voor en zorg je dat je de boot niet mist?

Smicon en Prezero Nederland
Met tafelgasten Smicon, specialist in machines en installaties voor recycling en verwerking van organische reststromen en Prezero Nederland, het voormalige SUEZ Recycling & Recovery, die zich bezighoudt met diverse recycling en hergebruik activiteiten, wordt het een enerverend, informatief en deskundig webinar wat u zeker niet mag missen.

Meld u snel aan
Dus markeer 14.00 uur op deze datum in uw agenda en meld u snel aan. (Aanmelden is noodzakelijk voor een persoonlijke toegangslink, waardoor u interactief kunt deelnemen).

Schrijf u direct in icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:1 juli: Webinar recycling en circulariteit in de procesindustrie

Machevo & Bulk vereniging

Machevo & Bulk Vereniging is dé netwerkvereniging voor toeleveranciers aan de procesindustrie. Onze leden zijn gespecialiseerd in proces installaties, proces automatisering en engineering. Naast belangenbehartiging worden beurzen en congressen georganiseerd... Lees meer