Zestal composiet tanks (8m DN) voor Bela Group in Venlo

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Zestal composiet tanks (8m DN) voor Bela Group in Venlo

Polem heeft zes grote composiet (glasvezelversterkte kunststof, GVK) geleverd aan BELA Group. De tanks hebben een afmeting van wel 8 meter diameter en zijn geplaatst in Venlo voor de opslag van verschillende producten die corrosieve eigenschappen hebben. Al eerder heeft Polem acht stuks composiet tanks geleverd aan dezelfde plant, het bedrijf beschikt nu over een indrukwekkend grote opslagcapaciteit.

De keuze voor Polem Tanks is een duurzame keuze geweest voor betrouwbaarheid en performance. De composiet tanks van Polem zijn corrosieresistent en hebben daarom weinig onderhoud nodig. De tanks hebben eveneens een spiegelgladde binnenwand en zijn daarom met gemak en snel te reinigen.

Bovendien heeft Polem de capaciteit om grote diameter tanks te wikkelen in haar geavanceerde fabriekshallen te Lemmer. Zowel Polem als de BELA group zijn gelegen aan het water en daardoor was het mogelijk dat de grote producten over water zijn getransporteerd. Hiermee is er een grote besparing op het transport over de weg bewerkstelligd.

Lees meer over composiet (GVK) opslagtanks.

Geschreven door

Logo van:Zestal composiet tanks (8m DN) voor Bela Group in Venlo

Polem BV

Polem Composite silos & tanks Dankzij bijna 50 jaar industriële ervaring wordt Polem zowel nationaal als internationaal gezien als dé producent van composiet silo’s en tanks. Een Europese marktleider waar vakmanschap en innovaties hand in... Lees meer