WRAS goedgekeurde general service 2/2 magneetafsluiters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: WRAS goedgekeurde general service 2/2 magneetafsluiters

ASCO heeft haar reeks WRAS (Water Regulations Advisory Scheme) goedgekeurde direct werkende 2-weg serie 262 magneetafsluiters vergroot door haar aanbod voor drinkwatertoepassingen uit te breiden. Vanaf nu zijn deze leverbaar met een grote verscheidenheid aan pijpmaten, inclusief 1/8”, 1/4” en knelkoppeling waardoor u een grotere keuze heeft met korte levertijden (ASCO Express).

De nieuwe serie 262 normaal gesloten versies hebben nu uitwisselbare AC & DC spoelen.(alleen van toepassing op de 10,1W/11,6 en 17.1W/22,6W versies) en laten een stijging van de nominale druk van 20% zien in vergelijking met het vorige ontwerp (alleen de DC versie).

Magneetafsluiters met WRAS* goedkeuringen zijn gericht op toepassingen die drinkwater regelen zoals automatisch doorspoelen, automatisch handen wassen, drankautomaten, enz.

De serie 262 is een reeks van WRAS goedgekeurde magneetafsluiters van ASCO, verdere series zijn de serie 210 & 238.

*WRAS is een organisatie die door het testen van waterbehandelingsapparatuur de kwaliteit bewaakt in de UK waterbehandelingssector. De WRAS-keuringen zijn zeer strikt en qua autoriteit vergelijkbaar met die van de KIWA in Nederland

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Emerson (ASCO Controls BV)

ASCO Controls BV is gevestigd in Ede en is de leverancier van ASCO, AVENTICS, TESCOM en TopWorx productoplossingen voor de industriële markt. Denk daarbij aan magneetafsluiters, magneetventielen, switchboxen, cilinders, ventieleilanden, positoners, enz Lees meer