Wesealit exposant op TIV Hardenberg

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Wesealit exposant op TIV Hardenberg

Op 19, 20 en 21 september staat Wesealit op de Technische Industriële Vakbeurs 2017 te Hardenberg. De beurs heeft dit jaar een compleet vernieuwd concept.

In Hardenberg zullen ca. 250 exposanten op het gebied van Smart Business, Engineering, Smart Production, Digitalisering, Smart Process, Design en Smart Product aanwezig zijn. In een volledig kennisprogramma georganiseerd door onder andere Mechatronica & Machinebouw, NVDO en STODT worden hot topics rondom Smart Industry, Food Industry en Artificial Intelligence uitgebreid besproken. Aan de hand van een leuke gadget wordt u tijdens de TIV Experience meegenomen in The Future of Making Things, waar u hands-on aan de slag te gaat met een proces van design, engineering, productie en assemblage.

Tijdens de beurs vindt u Green PAC op hun eigen kennisplein met onder andere TechForFuture en Green PAC iLab. Green PAC is een initiatief tussen Windesheim en Stenden Hogeschool en wordt gezien als de kenniskatalysator in de chemische- en kunststofindustrie. Volg op 20 september een gevarieerd programma van lezingen en workshops met als hoofdthema Industrial printing tijdens het 3DPrintEU.

Wesealit is ook aanwezig en staat als specialist op het gebied van mechanical seals paraat u te informeren over de juiste afdichting voor al uw pompen, mixers en roterende machines.

De Evenementenhal opent haar deuren tussen 13.00 en 21.00 uur.
We zien u graag op de Wesealit-stand, standnummer 227.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Wesealit B.V.

Specialist op het gebied van mechanical seals voor iedere pomp, roerwerk of andere rotating equipment. Voor zowel standaard als special en nieuw als revisie. Zoekt u een oplossing? Dan helpen wij u verder! Lees meer