Waarom u de Europort niet mag missen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Waarom u de Europort niet mag missen

Iedere twee jaar is Ahoy Rotterdam dé internationale maritieme ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw, scheepsreparatie en -ombouw. Danfoss nodigt u graag uit voor een tour van voorsteven tot roer.

AHOY-Rotterdam, 7-10 nov. 2017, Stand 1306

Verkeer op waterwegen wordt wereldwijd van steeds groter belang. Het heeft een effect op het wereldwijde transport, de voedselketen, onze vrijetijdsbesteding, de veiligheid en defensie. Meer dan 100.000 commerciële en 25.000 marineschepen die wereldwijd opereren, en tal van kleine vaartuigen pendelen over de hele wereld. Op dit moment wordt 90% van de mondiale lading gewicht gedragen door schepen. Daarnaast vervoeren de populaire cruiseschepen duizenden toeristen naar glamoureuze locaties wereldwijd.

Maximale uptime en efficiëntie
Onze frequentieregelaars zijn toppresteerders in de marine en offshore industrie en zijn ontworpen om te zorgen voor maximale bedrijfstijd, efficiëntie en robuuste prestaties. Dit zijn de kritische factoren in de marine business waar reparatie en onderhoud tot een minimum moeten worden beperkt. Onze drives hebben het hoogste aantal klasse type goedkeuringen van negen classificatiebureaus. Dit geeft u de best mogelijke keuze bij het selecteren van drives voor uw marine toepassing.

Hybride technologie heeft de toekomst!
In tegenstelling tot traditioneel dieselgedreven aandrijvingen, zorgt een hybride aandrijving voor meer flexibiliteit, efficiency en voor schonere (en betere) prestaties. Frequentieregelaars spelen een centrale rol, vooral op het gebied van hybridisatie en integratie.
De VLT en VACON frequentieregelaars worden gebruikt wanneer de hybride energieproductie plaatsvindt aan de hand van generatoren, en hybride belasting bijvoorbeeld wordt gebruikt voor aandrijving en kranen.

Energy Storage Converters
Efficiënt energiegebruik is een ander hot-item in de Maritieme & Offshore wereld.
Danfoss Drives presenteert op deze vakbeurs zogenaamde Energy Storage Converters. Dit zijn omvangrijke batterijladers, waarmee u energie kunt opslaan om te gebruiken tijdens piekbelasting. Ideaal om efficiënt om te gaan met energie en kosten laag te houden.

Industriële Automatisering
We hebben nieuwe oplossingen voor sensoren, schakelaars en vloeistofcontroles ontwikkeld, die onze systemen zelfs onder de meest moeilijke omstandigheden ondersteunen. Door deze verbeteringen worden prestaties verhoogd, uw kosten verlaagd en uw investeringen in apparatuur beschermd.

Standborrel 9 november 18:00 – 22:00 uur
Van 7 t/m 10 november verwelkomen wij u graag op onze stand met een smaakvol kopje koffie en een overheerlijke verse, warme stroopwafel.
Tevens nodigen wij u graag uit voor de standborrel op donderdag 9 november van 18:00 – 22:00 uur waarbij wij de kurken veelvuldig laten knallen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Danfoss Drives

Danfoss Drives is producent en leverancier van de bekende VLT en VACON frequentieregelaars, die zich onderscheiden door hun ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en rendement. De nieuwe generatie VLT frequentieregelaars (0,18... Lees meer