Volautomatische drumafvulmachine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Volautomatische drumafvulmachine

De gravimetrisch werkende afvulmachine is voorzien van een industriële plateauweegterminal voor het inlijn afvullen van drums.
De afvulmachine werkt volledig automatisch in een 4, 5 of 6 stations operatie; druminvoer, positioneren (bunghole), uncappen, afvullen, sluiten en clinchen, evt. ook etiketteren.
Het gewichtgestuurde doseer- en weegsysteem is uitermate geschikt voor de afvulling van dunne tot zwaar pasteuze vloeistoffen, crèmes en pasta’s voor zowel de chemische als voedingsmiddelen-industrie.
Afhankelijk van de applicatie is het afvul-ventiel uitgevoerd voor afvulling boven vulopening, onder vulopening of onder vloeistofspiegel afvulling (voor schuimende producten) en te voorzien van verschillende druppelvanger- en afzuigsystemen.
Desgewenst kunnen wij de volautomatische drumafvulmachine volledig leveren incl. drum depalletiser, drum(buffer-)transport, palletisering, etc.

Technische gegevens:
– Machineframe, afscherming, afvullans en weegterminal uitgevoerd in zeer zware kwaliteit voor industriële toepassingen (optioneel geheel in RVS)
– Uitvoering met product in aanraking zijnde delen geheel in RVS en/of kunststof (exact afgestemd op de chemische bestendigheid)
– De afvulmachine is voorzien van digitale elektronische weegterminal met display- interface
– De afvulmachine is pompgevoed – Machine is uitbreidbaar van 4 naar max. 6 stations uitvoering.
– Capaciteit tot max. ca. 110 vaten / uur (afh. afvulhoeveelheid en verpakkingskeuze)

Geschreven door

12Pack BV

12Pack BV is een ingenieursburo en technische handelsonderneming gespecialiseerd in verpakkingsmachines, afvulmachines (volumetrisch en op gewicht), doppensluitsystemen, inductiesealsystemen en etiketteersystemen. Lees meer