Versterking managementteam Envicontrol NV

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Sinds juni dit jaar is het managementteam van Envicontrol NV versterkt met dhr. Henry Willems, als eindverantwoordelijke voor de business unit Noord en Oost Europa. Henry heeft een achtergrond in verschillende management functies bij technische verkoop en service organisaties en zal zich met name bezighouden met het stroomlijnen en begeleiden van de verdere groei van de organisatie.

Envicontrol is sinds 1978 gespecialiseerd in de verkoop en service van meet- en analyse systemen van lucht, water, gas en stoffen in zowel de industriële- en laboratoriummarkt als wel bij bijvoorbeeld de landelijke meetnetten als het RIVM en het VMM.

Envicontrol vertegenwoordigt exclusief een select aantal vooraanstaande fabrikanten, zoals ABB, LGR, Palas, Synspec, MetOne, Derenda, Sigma Space, API Teledyne en Tekran in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en de Noord-Afrikaanse MAGREB-landen en beschikt over kantoren en werkplaatsen in Zaltbommel, Gosselies (BE), Ranst-Antwerpen (BE), Le Pecq-Paris (FR) en Lyon (FR).

Geschreven door

Envicontrol

Sinds 1978 is de groep Envitec-Envicontrol gespecialiseerd in de distributie, de integratie en het onderhoud van een compleet gamma aan meet- en monsternameinstrumenten voor fysische parameters met betrekking tot het... Lees meer