Verjonging management Probst & Class

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verjonging management Probst & Class

Probst und Class is een Duits machinefabrikant die in 1926 werd opgericht door Hermann Probst en Ewald Class. Al snel specialiseerden deze ingenieurs zich in de ontwikkeling van maalmolens, en in 1933 werd de eerste PUC-colloïdemolen gepatenteerd.
Sinds dan ontwikkelt en produceert Probst & Class rotor-stator systemen voor het nat vermalen, homogeniseren, dispergeren en ontluchten van verpompbare producten. PUC levert ook vacuümontluchters en complete systemen voor de productie van vetten en smeermiddelen.

Al vele jaren zijn ze een gewaardeerde toeleverancier van bekende vetfabrikanten, en de laatste 10 jaar zijn ze ook steeds vaker actief in de meer verfijnde industrieën zoals de voeding en de cosmetica. Het bedrijf richtte zich tot voor kort bijna uitsluitend op de technische aspecten van business, wat hen heel wat zeer tevreden klanten opleverde. De PUC molens zijn functioneel, krachtig en zeer robuust, maar ze werden nooit echt vakkundig in de markt gezet.

Begin dit jaar werd het management grondig vernieuwd en werd Mario Bergemann aangesteld als nieuwe CEO van Probst & Class GmbH & Co. KG. Hij is het team verder aan het verjongen en besteedt veel aandacht aan de communicatie en de modernisering van de brochures en de documentatie waardoor de zeer kwalitatieve machines eindelijk de waardering krijgen die ze ook verdienen.

Als agent van PUC is Eskens Process Solutions zeer tevreden met deze nieuwe situatie. Het zal ons in staat stellen om onze klanten nog beter te helpen met informatie en ondersteuning.

Geschreven door

Logo van:Verjonging management Probst & Class

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer