Verder specialiseren in de procestechniek?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verder specialiseren in de procestechniek?

Nieuw bij ROVC Technische opleidingen: de cursus Procesautomatisering inbedrijfname en modificatie. Zeer geschikt voor ervaren storingstechnici of onderhoudstechnici met kennis van meet- en regeltechniek die zich hierin verder willen specialiseren.

Tijdens de cursus Procesautomatisering: inbedrijfname en modificatie vergroot uw vakkennis ten aanzien van de werking van complexe procesinstallaties en apparatuur verder uit. U gaat aan de slag met storingzoeken, storinganalyse, modificeren en het in bedrijf nemen van complexe installaties. Bij het inbedrijfnemen van regelingen en installaties leert u werken volgens procedures, het inschatten van risico’s en samenwerken. De onderwerpen waar u alles over te weten komt zijn: technische begrippen meet- en regeltechniek, opnemers en meetprincipes, gesprekspartner zijn bij het selecteren van alternatieve meetinstrumenten, corrigerende organen, signalen en signaalomvormers, meet- en regeltechniek, regelaars, regelingen en regelacties, meervoudige (complexe) regelkringen, looptesten en DCS-procescomputersystemen.

De cursus staat gepland met startdata in september, november en december.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

ROVC Opleidingen, Advies en Implementatie

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en... Lees meer