van der Heijden Milieu- en Installatietechniek breidt uit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Vanwege de groei is vander Heijden begint dit jaar verhuisd naar een groter pand.
In het nieuwe pand werkt zij hard aan stalen- en kunststof tankinstallaties voor chemicalien en brandstoffen.

Van der Heijden is de meest uitgebreide gecertificeerde tankinstallateur. Zij is gecertificeerd voor alle gebieden van de BRL-k903/08 van (licht) ontvlambare tot chemische produkten. Daarnaast is zij ISO 9001, VCA petrochemie (ook wel VCA*** genoemd) en TUV fachbetrieb WHG 19L gecertificeerd.
Dit bedrijf is al jarenlang expert als het gaat om innovatieve technieken op het gebied van opslag- en distributiesystemen voor brandstoffen en chemicaliën.

Het werkveld strekt zich o.a. uit naar de (petro-)chemische industrie, tankstations, vliegvelden, railinfra, defensieterreinen, garage-/ transportbedrijven, waterschappen/ waterleidingbedrijven en industrie, nutsbedrijven, overheids- en gezondheidsinstellingen en de recreatiesector.

Geschreven door

Van der Heijden Milieu- en Installatietechniek

Aanleg, onderhoud en keuring van opslag- en distributiesystemen voor brandstoffen en chemicalien. Tankinstallaties Industiele proces installaties Engineering Werkplaatsinrichting Turn -key projekten Laadarmen Detonatie/deflagratiebeveiligingen Flowgestuurde regelkleppen Gecertificeerd conform BRL-k903/08 / BRL... Lees meer