Uitbreiding tankpark Venlo

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding tankpark Venlo

Onlangs is Polem de opdracht gegund voor het produceren voor nogmaals 6 tanks als uitbreiding op een bestaand tankpark in Venlo. De goede ervaringen van de eerdere levering van 12 tanks heeft de opdrachtgever mede doen besluiten wederom 6 tanks aan te kopen. De tanks met een diameter van acht meter hebben een inhoud 840 m3 per stuk.

De tanks hebben elk een hoogte van achttien meter en zijn gemaakt van composiet (glasvezel versterkt polyester) Polem is op dat gebied toonaangevend in Europa. Polem heeft mogelijkheden om silo`s en tanks tot ruim 9 meter diameter fabriceren.

Polem fabriceert al meer dan 40 jaar tanks en silo`s voor vele bedrijven, van de agarische sector tot aan de industrie, chemie, food en non-food. De tanks in Venlo worden gebruikt voor de opslag van vloeibaar veevoer.

Geschreven door

Logo van:Uitbreiding tankpark Venlo

Polem BV

Polem Composite silos & tanks Dankzij bijna 50 jaar industriële ervaring wordt Polem zowel nationaal als internationaal gezien als dé producent van composiet silo’s en tanks. Een Europese marktleider waar vakmanschap en innovaties hand in... Lees meer