Uitbreiding Alfa Laval UltraPure Reeks

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding Alfa Laval UltraPure Reeks

Alfa Laval heeft zijn succesvolle reeks farmaceutische UltraPure pompen uitgebreid met nog meer mogelijkheden. Of een farmaceutisch of biotech-proces nu een centrifugaalpomp of een verdringerpomp nodig heeft, de complete reeks Alfa Laval UltraPure pompen voldoet aan vrijwel iedere behoefte binnen de farmaceutische of biotech-industrie.

“Dit zijn veilige en betrouwbare pompen met een hygiënisch ontwerp en een minimaal risico op besmetting”, zegt John Walker, UltraPure Portfolio Manager bij Alfa Laval. “Naast een hogere opbrengst, langere standtijd en een laag energieverbruik, vertaalt dit zich in lagere cost-of-ownership. Aangezien duurzaamheid steeds belangrijker wordt in de markt, zal de farmaceutische en biotech-industrie de energie-efficiëntie en lage CO2-voetafdruk zeker op prijs stellen.”

De uitbreiding van de Alfa Laval UltraPure reeks omvat de onlangs geïntroduceerde Alfa Laval LKH Prime UltraPure, een meer uitgebreide selectie van de bekende Alfa Laval LKH UltraPure, de nieuwe Alfa Laval SX UltraPure en de Alfa Laval Solid-C UltraPure.

Alle Alfa Laval UltraPure pompen kenmerken zich door:

Veiligheid
Alfa Laval UltraPure pompen leggen de nadruk op hygiëne en consistentie om het risico op besmetting te minimaliseren. De downloadbare Q-doc-documentatie van Alfa Laval, gebaseerd op GDP (Good Documentation Practice) voorziet in alle productdetails en vereenvoudigt het kwalificatie-, validatie- en wijzigingsbeheer om de veiligheid van de consument te waarborgen.

Betrouwbaarheid
Alle Alfa Laval UltraPure pompen hebben een robuust ontwerp dat door de tijd is getest en zich heeft bewezen in de farmaceutische industrie. Elke UltraPure pomp beschikt over de volledige documentatie van de productieketen, van basismaterialen tot de geleverde pompen, om de consistentie en kwaliteit van uw product te garanderen.

Efficiëntie
Alfa Laval UltraPure pompen zijn kosteneffectieve pompen die een maximale energie-efficiëntie leveren, met een beperkte CO2-voetafdruk, een hogere opbrengst en langere standtijden.

Wereldwijde dekking met lokale aanwezigheid
Het brede aanbod van Alfa Laval UltraPure pompen voldoet aan de uitdagingen van uw proces. Ongeacht waar u zich bevindt, zijn er experts voor onderhoud en ondersteuning in de buurt. Alle UltraPure pompen maken gebruik van gestandaardiseerde onderdelen voor eenvoudige specificatie en levering en een snelle service.

Om u te ondersteunen bij validatie-, kwalificatie- en wijzigingsbeheer, wordt elke Alfa Laval UltraPure pomp geleverd met Alfa Laval Q-doc, een uitgebreid documentatiepakket dat een compleet overzicht biedt van de productieketen, van basismaterialen tot geleverde pomp.

Geschreven door

SKS Siersema Komponenten Service BV

SKS is een onafhankelijke adviseur, die geen ander belang heeft dan zijn klanten in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie producten te leveren die hen in staat stellen om beter te presteren.... Lees meer