Twi training lanceert volledig vernieuwde audit app

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Twi training lanceert volledig vernieuwde audit app

TWI Training, de aanbieder van TWI 2.0 trainingen en TWI keurmerken, lanceert een vernieuwde versie van de veelgebruikte TWI audit app. Met de vernieuwde versie 3.0 van de TWI audit app zijn bedrijven in staat nu nog sneller én effectiever hun medewerkers te auditeren op uitvoerende taken. Naast aangepaste menu’s en buttons zijn o.a. de audits compacter geworden, is er een stopwatch functie toegevoegd en zijn de instructiekaarten geupdate, . De vernieuwde app wordt bij deelname aan de TWI 2.0 auditeurstraining één jaar lang gratis verstrekt. Bestaande gebruikers kunnen automatisch met de vernieuwde versie aan de slag. De web app is beschikbaar vanaf maandag 6 maart.

Na het inwerken en trainen volgens de TWI methode, zorgt de TWI web app voor borging en het digitaal registreren van de kwaliteit van werken; Het auditeren. Op deze manier kan er, volledig in lijn met de TWI methode, een flinke tijdsbesparing worden gerealiseerd. De web app voorziet trainers en auditeurs op een eenvoudige manier van TWI auditformulieren die digitaal kunnen worden afgevinkt, opgeslagen en verstuurd. Gebruikers van de app ontvangen direct een Excel formulier van de audit voor verdere verwerking. De app is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel.

Geschreven door

vABC B.V.

We zijn het liefste bezig met continu verbeteren, het optimaliseren van processen en het aanpakken van knelpunten bij onze klanten. Het beheersen van processen in de bedrijfsvoering van organisaties en... Lees meer