Tot 80% verbeterde energie-efficiëntie met de nieuwe e-Serie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Tot 80% verbeterde energie-efficiëntie met de nieuwe e-Serie

De Husky 2150e combineert alle voordelen van een traditionele luchtgedreven membraanpomp (zelfaanzuigend, stilvallen onder druk, ontwerp zonder mechanische dichting en lange levensduur van het membraan) met de voordelen van een elektrische pomp (energie-efficiënter, minder pulsatie en verbeterde pompbesturing).

De pomp is ontworpen om tot 530 l/min. te verplaatsen en is geschikt voor vaste stoffen tot 6,3 mm.

Waarom zou u deze pomp overwegen?
Als u nog niet overtuigd bent, kijk dan even naar de voornaamste voordelen van de nieuwe Husky 2150e:

•Een groot deel van de sector werkt nog steeds met luchtgedreven pompen. Als u tot die groep behoort, weet u dat lucht genereren duur is. De Husky 2150e heeft een elektrische aandrijving en is daardoor tot 5 keer efficiënter dan elke luchtgedreven pomp op de markt.

•De elektrische aandrijving zorgt er ook voor dat de pomp kan werken als er geen lucht beschikbaar is.

•In vergelijking met andere technologieën vermindert de Husky 2150e uw onderhoudskosten. Waarom? Dankzij de technologie kan de elektrische pomp stilvallen onder druk als een lijn wordt afgesloten en de druk te hoog wordt, zonder bijkomende schakelaars of regelaars.

•Dankzij de lage pulsatie van de elektrische aandrijving kunnen schuurgevoelige vloeistoffen met deze pomp worden verplaatst.

Geschreven door

Graco BV

De procesapparatuurlijn van Graco omvat luchtaangedreven dubbelmembraanpompen (AODD), elektrisch aangedreven membraanpompen (EODD), slangenpompen, zuigerpompen en hogedrukreinigingsapparatuur voor vloeistoffen met een lage tot hoge viscositeit en vloeistoffen met deeltjes tot 63... Lees meer