Tijdelijke nooddouche voor shutdowns e.d.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Tijdelijke nooddouche voor shutdowns e.d.

Over het algemeen worden oog- en nooddouches gekocht voor permanent gebruik. Er zijn echter situaties waarbij u niet meer kunt vertrouwen op de vaste installatie.

Bijvoorbeeld tijdens groot onderhoud waarbij de waterdruk weg kan vallen of de watertoevoer zelfs volledig af is gesloten. Een autonome tankdouche biedt in deze situatie de perfecte oplossing. Met een voorraadtank van 1.200 liter is er voldoende water om in geval van een calamiteit te voldoen aan de aanbevolen douchetijd van 15 minuten.

De ingebouwde verwarming zal het waterreservoir verwarmen tot een aangename temperatuur waardoor er geen gevaar is voor onderkoeling van het slachtoffer.
Een huurdouche is geschikt voor gebruik binnen een Ex-zone.
Plan voor uw volgend groot onderhoud of shutdown de huur van één of meerdere tankdouches en zorg voor een veilige werkomgeving.

Tankdouchesicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Tijdelijke nooddouche voor shutdowns e.d.

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer