Testo introduceert nieuwe testo 552

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Testo introduceert nieuwe testo 552

De testo 552 is een digitale vacuümmeter voor de evacuatie van koelsystemen en warmtepompen. Het meet ook de kleinste absolute druk en levert zeer nauwkeurige informatie over de status van het ontvochtigen van een systeem (het verwijderen van vreemde stoffen, met inbegrip van oliën of andere gassen).

De testo 552 is de enige digitale vacuümmeter waarvan de absolute druksensor, in tegenstelling tot andere sensor – technologieën, niet hoeft te worden onderhouden en desondanks consistent hoge precisie metingen levert. Door de levensduur van de batterij tot 2400 uur op twee standaard AA batterijen, kunt u gemiddeld 100 dagen gebruik maken van de testo 552 zonder batterijen te verwisselen. Door zijn robuuste constructie is hij geschikt voor dagelijks gebruik en beschermd tegen vuil en water.

Geschreven door

Testo BV

«b»Be Sure«/b» Door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen en technologie zijn onze meetinstrumenten bijzonder accuraat en robuust. Meetinstrumenten, oplossingen en de service van Testo geven u de mogelijkheid terug te... Lees meer