Tankreiniging; bespaar tijd en water

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De meeste eenvoudige tankreinigings sproeiers hebben een roterende kop met sleuven of gaatjes. Dit soort sproeiers roteert (te) snel en geeft een slechte tot matige verdeling van de vloeistof op de wand. Voor simpel spoelen is dit echter veelal voldoende.
Is de verontreiniging iets hardnekkiger, of de tank iets groter dan hebben deze zogenaamde spinners uren (en dus heel veel water) nodig om een tank te reinigen. Met de BETE POSEIDON introduceert Spraybest een tankreinigingskop in dezelfde prijsklasse die wél met kracht reinigt. De Poseidon is volledig van PTFE en dus geschikt voor toepassing in levensmiddelen, chemie en prharmacie. Dankzij het speciale ontwerp geeft de sproeier zeer krachtige vlakstralen op de tankwand en roteert de kop heel langzaam (4 rpm). Dankzij de langzame rotatie blijven de vlakstralen compact en tot op grote afstand krachtig. Geschikt voor tanks tot Ø 7 meter.

Geschreven door

Logo van:Tankreiniging; bespaar tijd en water

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, sproeidrogen, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer