Tankproducent Gpi viert 25-jarig bestaan met jubileumboek

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Tankproducent Gpi viert 25-jarig bestaan met jubileumboek
Article image of: Tankproducent Gpi viert 25-jarig bestaan met jubileumboek
Article image of: Tankproducent Gpi viert 25-jarig bestaan met jubileumboek

Gpi Group bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan brengt het bedrijf een jubileumboek uit, dat terugblikt op de ontwikkeling van Gpi sinds de oprichting, maar bovenal een beeld schetst van het bedrijf zoals het nu is. Het jubileumfeest voor alle medewerkers werd op 23 en 24 maart gevierd in het Spaanse Marbella.

Trots op wat is bereikt, klaar voor verdere groei
Gpi is sinds de oprichting in 1994 gestaag gegroeid tot een toonaangevende en innovatieve onderneming met internationale klanten. CEO Fred Boere: “Van een eenmansbedrijf zijn wij in 25 jaar uitgegroeid tot een krachtige groep met ruim 140 medewerkers en met klanten in binnen- en buitenland. Een prestatie waar we met zijn allen trots op mogen zijn.” Fred kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst: “Er liggen genoeg kansen waar we onze pijlen op richten en ik voorzie dan ook een sterke groei voor de komende jaren.”

Een boek om te bewaren
Ter gelegenheid van het jubileum heeft Gpi een jubileumboek uitgebracht. Het boek, dat meer dan 100 pagina’s telt en veel fotomateriaal bevat, geeft een beeld van de indrukwekkende technische prestaties waartoe de onderneming in staat is. Er worden diverse aansprekende en uitdagende projecten in de schijnwerper gezet.
Omdat Gpi in toenemende mate internationaal opereert, is er naast een Nederlandse ook een Engelstalige versie van het jubileumboek gemaakt.
Medewerkers en relaties van Gpi ontvangen het boek als geschenk ter gelegenheid van deze mijlpaal.

Samen het succes vieren
Gpi beseft dat haar succes het resultaat is van de inspanningen van alle medewerkers. Zoals het in het jubileumboek is verwoord: “Uiteindelijk draait alles om de mensen. Want van lasser tot ingenieur en van directeur tot schoonmaker: we doen het samen.” Alle reden dus voor een feestje voor alle mensen van Gpi, die in het weekend van 23 en 24 maart afreisden naar Marbella voor een buitengewoon geslaagd weekend samen.

Over Gpi Group
Gpi is een toonaangevende producent van rvs tanks en process equipment. De groep telt vier werkmaatschappijen: Gpi Tanks Nederland, Gpi Tanks Polen, BMN (Beitserij Midden Nederland) en Gpi Process Equipment. De onderneming werd opgericht in 1994 en telde begin 2019 ongeveer 140 medewerkers.
Gpi produceert tanks die in grootte variëren van 1 tot 15.000 m3, in de eigen fabriek of op locatie bij de klant. Het bedrijf levert zijn producten voor een belangrijk deel aan de voedingsmiddelensector, waaronder bierbrouwerijen, zuivelbedrijven, drankenfabrikanten en de industrie van eetbare oliën. Daarnaast zijn bedrijven uit onder meer de chemische industrie, farmaceutische industrie en de cosmeticabranche belangrijke afnemers.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Tankproducent Gpi viert 25-jarig bestaan met jubileumboek

Gpi Tanks & Process Equipment

Gpi Tanks is een all round toonaangevend producent van roestvaststalen tanks en procesapparatuur voor de Food, Farma, Chemie en de algemene opslagindustrie. Gpi engineerd en produceerd tanks van 5 liter... Lees meer