Tankinstallaties voor diesel, olie en AdBlue

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Tankinstallaties voor diesel, olie en AdBlue

OpenSupply beschikt over een breed scala aan installaties om onder andere diesel, dieselolie, olie en AdBlue te verpompen.
AdBlue is een geponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5% oplossing van ureum in gedeminiraliseerd water. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt als toevoeging op diesel om voertuigen schoner te laten rijden.

Wij hebben voor u de volgende installaties:

Pomp- en vulstations voor Diesel
Duurzame pompen voor het tanken van motoren/aggregaten, landbouwvoertuigen en jachten met diesel. Zelfs bij een lage temperatuur werken de pomp- en vulstations voor diesel efficiënt en betrouwbaar. De capaciteit van de pompen ligt tussen 40-100 lpm.

Pomp- en vulstations voor diesel zijn geschikt voor AC of DC aandrijving en in verschillende uitvoeringen als (mobiele)tankinstallatie of vatenpomp compleet met alle toebehoren leverbaar.

Pomp- en vulstations voor AdBlue (AUS32, Urea)
Om aan de nieuwe EURO 5 richtlijn te voldoen, het terugdringen van emissies, worden vrachtauto’s uitgerust met SCR catalysche converters die het gebruik van AUS32 (Urea) vereisen. AUS32 is een mengsel van water en Urea. Iedere vrachtwagen heeft daarvoor een extra tank.

Pomp- en vulstations voor diesel zijn geschikt voor AC of DC aandrijving en in verschillende uitvoeringen als (mobiele)tankinstallatie of vatenpomp compleet met alle toebehoren leverbaar.

Pomp- en vulstations voor Olie
OpenSupply beschikt over schottenpompen, tandwielpompen en waaierpompen voor oliën in nagenoeg alle gradaties van viscositeit. Ook geschikt voor plantaardige oliën. Sommige pompen beschikken over een drukschakelaar die ervoor zorgt dat de pomp automatisch aan- en uitschakelt.

Gebruik makend van de bovenstaande schottenpompen, tandwielpompen en waaierpompen zijn we ook in staat u mobiele en stationaire vulstations en filterinstallaties te leveren. Compleet met toebehoren als bijvoorbeeld een trolley en vaten of tanks.

1. Tandwielpomp Viscostar
Met de tandwielpomp Viscostar beschikt over een hoge zuigkracht en een stabiele stroming bij een hoge druk en uitstekende capaciteitenrange.
De tandwielpomp Viscostar is inzetbaar tot een druk van 20 bar en een maximale capaciteit van 70lpm. Binnen een temperatuurbereik tussen -25°C en 200°C (in sommige gevallen zelfs tot 230° mogelijk) verpompt u vloeistoffen met een viscositeit tot 4.000cSt.

2. Tandwielpomp Viscomat
De Tandwielpomp Viscomat is er in vele variaties en met speciaal ontworpen schotten voor het verpompen van oliën en smeermiddelen. Met de instelbare bypass klep kunt u de flow reguleren. De verschillende typen van de tandwielpomp Viscomat beschikken over uiteenlopende opties als ontluchtingsventielen, drukschakelaars of batterij aansluiting. voor elke toepassing Is er wel een oplossing.

Neem voor meer informatie contact met ons op via de website van OpenSupply.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer