Stemt u ook op VLT Wireless Communication Panel LCP 103?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Stemt u ook op VLT Wireless Communication Panel LCP 103?

De VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 van Danfoss is een draadloze communicatiemodule en een slimme oplossing voor lastig bereikbare situaties, zoals bijvoorbeeld: een frequentieregelaar die ingebouwd is in een luchtbehandelingskast, in een machinekamer, op een kraan of in een ander type machinebehuizing; hierbij is draadloze connectiviteit, bediening en toezicht via een telefoon of tablet een uitkomst.
De module, ontworpen volgens de IEEE 802.11 standaard, kan gebruikt worden, wanneer deze is aangesloten op een frequentieregelaar, waarmee het functioneert tussen drive en telefoon of tablet, met de MyDrive Connect app, welke beschikbaar is voor zowel Android & iOS.

Tijdens de WoTS maakt de VLT Wireless Communication Panel LCP 103 kans op de TechAward in de categorie World of Automation-Motion & Drives.
Laat uw stem gelden!

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Danfoss Drives

Danfoss Drives is producent en leverancier van de bekende VLT en VACON frequentieregelaars, die zich onderscheiden door hun ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en rendement. De nieuwe generatie VLT frequentieregelaars (0,18... Lees meer