Statische mixer met 50% minder drukval

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Statische mixer met 50% minder drukval

De klassieke X-mixer wordt al zeer veel toegepast voor het mengen van vloeistoffen en gassen in het laminaire stromingsgebied. Van het produceren van emulsies, het homogeniseren van vloeistofstromen tot het mixen van vloeistoffen met zeer sterk afwijkende viscositeit. Met de CSE-X mixer is men instaat een homogene mix te realiseren met een relatief korte mixer.
De keerzijde van het gebruik van de CSE-X mixer was altijd de hogere drukval. Dit is vanaf heden echter verleden tijd. Met de lancering van de vernieuwde CSE-X brengt Fluitec iets unieks op de markt op het gebied van statisch mixen. De drukval van de eerder genoemde CSE-X mixer kan maar liefst met 50% worden verlaagd ten opzichte van de klassieke X-mixer zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Het meer open karakter van de mixer verlaagd de drukval zonder hierbij de mix efficiency nadelig te beïnvloeden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze nieuwe revolutionaire mixer.

Geschreven door

Flowlink BV

Flowlink BV is een technische handelsonderneming en ingenieursbureau dat zich toelegt op het leveren en ondersteunen van hoogwaardige producten binnen de chemische, petrochemische, kunststof en voedingsmiddelenindustrie. Samen met onze partners... Lees meer