Spraybest introduceert complete serie tankreinigingskoppen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Spraybest introduceert complete serie tankreinigingskoppen
Article image of: Spraybest introduceert complete serie tankreinigingskoppen
Article image of: Spraybest introduceert complete serie tankreinigingskoppen

Met de BETE HydroWhirl Poseidon introduceert Spraybest nu een complete serie tankreinigingskoppen die met kracht reinigen.

De Poseidon is een uitzonderlijke combinatie van ontwerp, kwaliteit en prestatie.
Dankzij het speciale ontwerp geeft de sproeier 4 zeer krachtige 180˚ vlakstralen op de tankwand.
De volledige uitvoering in Teflon veroorzaakt de langzame rotatie (4rpm), waardoor de vlakstralen compact blijven en tot op grote afstand hun hoge slagkracht behouden.
De combinatie van sproeibeeld en langzame rotatie maakt de Poseidon verreweg de krachtigste en betrouwbaarste tankreinigings sproeier in haar prijs-klasse. Deze tankreinigings-sproeier is de ideale oplossing voor het efficiënt en betrouwbaar reinigen van tanks en andere “binnen” ruimtes.
De Poseidon is leverbaar in 9 verschillende maten en met verschillende aansluitingen (draad/pijp/slang) en is geschikt voor tanks tot Ø 7 meter en is zeer geschikt voor toepassing in o.a. de levensmiddelen-industrie, chemie en farmacie.

Watch article video icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Spraybest introduceert complete serie tankreinigingskoppen

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer