Snel en makkelijk vloeren markeren met PaintStripe

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Snel en makkelijk vloeren markeren met PaintStripe

Brady’s nieuwe PaintStripe-sjablonen voor vloermarkering zijn ontworpen om nauwkeurig geverfde lijnen aan te brengen om werkplaatsen snel te organiseren en de efficiëntie te verhogen.

Meer efficiëntie in de werkplaats
Duidelijke visuele markeringen, zoals veiligheidspictogrammen en vloermarkering, communiceren belangrijke informatie waar die het meest nodig is. Ze maken een werkplaats efficiënt en Lean door werknemers te helpen om veilige wandelstroken, rijstroken voor vorkheftrucks, opslaglocaties en specifieke productiezones snel en makkelijk te herkennen.

Nauwkeurig en eenvoudig
Vloermarkeringen bieden talrijke voordelen, maar nauwkeurig rechte lijnen op de fabrieksvloer verven neemt vaak veel tijd in beslag. Met Brady’s PaintStripe-sjabloon voor vloermarkering kunnen lijnen nauwkeuriger en sneller worden aangebracht. Dankzij de afstandsmarkeringen op de sjablonen kunnen gebruikers nauwkeurig alle lijnen of zones op de vloer uitzetten alvorens de verf aan te brengen. De PaintStripe-sjablonen zijn voorzien van Brady-kleefstoffen en dekken de lijnranden op de vloer snel en nauwkeurig af. Nadien kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd. Omdat de vloermarkering sneller kan worden aangebracht, neemt de projectvoorbereiding minder tijd in beslag en hoeft de productie minder lang te worden onderbroken.

Toepassingen
Brady’s PaintStripe-sjablonen zijn verkrijgbaar met twee soorten kleefstoffen voor een groot aantal verschillende vloeroppervlakken. PaintStripe-sjablonen zijn een efficiënte oplossing voor vloermarkering buiten, maar ook op intensief gebruikte fabrieksvloeren, in de zware industrie, op sites met natte vloeren, agressieve reinigingsprocessen of reiningsmiddelen en zelfs op vloeren die vaak worden blootgesteld aan chemicaliën. Gebruik verf die geschikt is voor uw toepassing!

Ontdek hoe gemakkelijk het is om nauwkeurig rechte lijnen te verven met de PaintStripe-sjablonen voor vloermarkering en de efficiëntie in de werkplaats te verhogen. Vraag een staal aan.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Snel en makkelijk vloeren markeren met PaintStripe

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer