SkySpark meet klimaatprestaties van gebouwen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SkySpark meet klimaatprestaties van gebouwen

Met de nieuwste versie van SkySpark wordt het nu nog eenvoudiger om de klimaatprestaties van gebouwen te verbeteren. SkySpark adresseert een van de uitdagingen om informatie van gebouwen te ontsluiten. Door de nieuwe gedistribueerde architectuur kunnen duizenden nodes, sensordata en data uit gebouwenbeheersystemen eenvoudig worden binnengehaald en worden veilig opgestuurd naar de centrale SkySpark servers.

SkySpark haalt meetgegevens uit een gebouwenbeheersystemen binnen en stuurt ze veilig door naar de centrale SkySpark servers. Daar kan op basis van de weersvoorspellingen en de huidige temperatuur exact worden bepaald hoe laat de verwarming op welke locatie hoger of lager moet worden gezet.

Voor kleine en grote gebouwen
SkySpark Everywhere draait zowel op ‘low cost embedded devices’ als op clusters van servers in een datacenter in één transparante applicatie. De servers zijn nu ook beschikbaar voor zeer kleine systemen, maar ze hebben dezelfde functionaliteiten als de grote systemen. Met de volledig webbased gebruikersinterface is data en informatie voor gebruikers beschikbaar in de meest gangbare browsers en devices.

Afwijkingen
De analytische software SkySpark analyseert alle gebouwgebonden systemen automatisch op werking en gebruik om afwijkingen, problemen en kansen te ontdekken voor betere prestaties en energiereductie. CimPro is exclusief distributeur voor de Benelux markt.

Geschreven door

CimPro

Lees meer