Service steunpunt bedient pompenmarkt sneller

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat Landustrie Sneek BV haar nieuwe servicevestiging aan de Ravelaan nr 50 te Veenendaal opende. De focus ligt op het sneller bedienen van klanten in het midden en zuiden van het land.

In Veenendaal vormt nu de nieuwe vestigingsmanager Wilco Heuting de schakel tussen zijn vaste team monteurs en de serviceafdeling te Sneek. “Klanten kunnen bij ons in Veenendaal niet alleen terecht voor pompstoringen maar ook voor pompreparatie” aldus Wilco. “En ook het afhalen van reservedelen of nieuwe pompen is bij ons mogelijk. Het grote voordeel is natuurlijk de centrale ligging waardoor we nog sneller en adequater kunnen handelen”.

Al sinds de oprichting in 1913 beschikt het Friese bedrijf over een uitgebreide servicedienst waar de klant terecht kan voor alle onderhoud en reparatie. Destijds betrof het uitsluitend mechanische storingen, tegenwoordig is men ook uitgerust voor de elektrotechniek en telemetrie.

De service beperkt zich niet alleen tot gemalen en pompinstallaties, ook riool- en afvalwaterzuiveringsinstallaties behoren tot het werkgebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gashouderinspecties en de verhuur van drijvende oppervlaktebeluchters.
Het ervaren team monteurs bezit alle benodigde certificaten. Naast de VCA** certificering heeft Landustrie het KIWA certificaat waarmee het onderhoud aan pompinstallaties en gemalen voldoet aan de eisen.

Geschreven door

Landustrie Sneek BV

Een passende pomp voor iedere toepassing Op het gebied van watertechnologie biedt Landustrie een groot scala aan mogelijkheden. De uitgebreide range aan Landy producten voorziet wereldwijd in diverse toepassingen,  zoals op afvalwaterzuiveringsinstallaties, in (riool)gemalen, pompinstallaties en... Lees meer