SenZ2 geselecteerd voor prestigieuze US water-accelerator

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SenZ2 geselecteerd voor prestigieuze US water-accelerator

Imagine H2O heeft de volgende groep uitstekende waterbedrijven geselecteerd voor de 2019 Accelerator. Deze tiende jaarlijkse cyclus trok 255 geïnteresseerde bedrijven, waarvan er 165 een uitnodiging ontvingen om zich in te schrijven. Een onafhankelijk panel van 30 juryleden selecteerde 13 high-potential bedrijven uit 5 landen om deel te nemen aan de 2019 editie van de Imagine H2O’s Accelerator.

De Imagine H2O Accelerator ondersteunt ondernemers bij het bouwen van duurzame oplossingen voor waterbeheer. Het remote zero equity-programma stimuleert ondernemers om schaalbare impact te creëren in de watersector door mentorschap, inzicht in de sector, zichtbaarheid en directe introductie van klanten en investeerders.

Sinds 2009 heeft de organisatie meer dan honderd organisaties ondersteund, met huidige en alumni Imagine H2O-bedrijven die in 2018 meer dan $ 150 miljoen hebben opgehaald. Er waren ook twee exits, waaronder de verkoop van Imagine H2O 2015 Winner Valor Water Analytics aan Xylem.

Geschreven door

Staal Instruments BV

Staal Instruments ontwikkeld, produceert en verkoopt draadloze en eenvoudig toe te passen niveau meters / level transmitters, op basis van de allernieuwste radar technologie. Non-contact radartechnologie biedt veel voordelen waaronder... Lees meer