Scharff Techniek verhuurt compacte elektrische stoomketels

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Scharff Techniek verhuurt compacte elektrische stoomketels

De behoefte aan tijdelijke stoom voor toepassingen is ons bekend. Sommige bedrijven hebben stoom nodig voor een tijdelijke productie of capaciteitsverhoging. Om ook onze klanten in deze situaties van stoom te voorzien verhuurt Scharff Techniek compacte elektrische stoomketels. De huur van een stoomketel biedt eveneens uitkomst bij het testen van een nieuwe opstelling.

Technische Informatie
In batterij opstelling is maximaal 194 kgh stoom beschikbaar. De druk is instelbaar van 4 tot 6 bar. Overige drukken zijn bespreekbaar. Tot 6 bar zijn de elektrische stoomketels vrij van keur PED. Al met al dus zeer geschikt voor toepassingen waar tijdelijk stoom gewenst is.

Totaal Pakket
Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken verzorgen wij het transport, de montage en de toebehoren. Meer weten? Neem contact met ons op.

Geschreven door

Logo van:Scharff Techniek verhuurt compacte elektrische stoomketels

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: Elektrische Stoomketels Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren Thermische Olieketels Toepassingen voor Clean Steam Verhuur (elektrische) stoomketels Waterontharders en... Lees meer