RVS haakse tandwielkasten van Tandler

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: RVS haakse tandwielkasten van Tandler

Tandler staat bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare haakse tandwielkasten. Kenmerkend voor een tandwielkast van Tandler is onder andere een hoge rondloopnauwkeurigheid en standaard lage tandflankspeling. Afhankelijk van de bouwgrootte is de tandflankspeling standaard < 6 of 7arcmin. Afhankelijk van de toepassing is naar wens tot 1arcmin mogelijk.

Al geruime tijd heeft Tandler een RVS lijn speciaal voor de “food industry”. Uiteraard zijn deze RVS tandwielkasten ook uitermate geschikt voor andere vochtige toepassingen. Omdat hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie erg belangrijk is, kan er gekozen worden welke zijden van de haakse tandwielkast voorzien moet worden van montagegaten. Hierdoor komen er geen onnodige gaten in de kast te zitten waarin zich ongewenst vuil kan ophopen.

De RVS tandwielkasten van Tandler zijn standaard voorzien van “food grade” smering overeenkomstig met de NSF H1 norm. Ze zijn verkrijgbaar in 5 bouwgroottes in verschillende uitvoeringen.

Meer informatie:
Wilt u meer weten over de tandwielkasten? Neem contact op met ATB Automation: +31 297 28 58 21.

Zoekt u naar andere corrosiebestendige opties of heeft u speciale wensen? Neem óók dan contact met ons op.

Geschreven door

ATB Automation

ATB Automation is al vele jaren leverancier van diverse kwalitatief hoogwaardige componenten voor aandrijftechniek en besturingstechniek in de Benelux. De productmanagers van ATB Automation zijn gespecialiseerd in de techniek en... Lees meer