Russell Finex lanceert nieuwe websites

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Russell Finex lanceert nieuwe websites

Russell Finex, de wereldwijde specialist in zeef- en filtratietechniek, is verheugd om zijn nieuwe websites voor te stellen. Deze nieuwe websites zijn gekenmerkt door een strakker ontwerp, gestroomlijnde inhoud en verbeterde navigatie, zodat gebruikers snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de informatie die zij nodig hebben.

Belangrijkste kenmerken
•Verbeterde navigatie Bezoekers vinden de snelste weg naar de informatie die zij nodig hebben en apparatuur wordt aanbevolen op basis van de unieke vereisten van de klant.
•Meer en beter beeldmateriaal – productfoto`s, demonstratievideo`s en productanimaties geven een beter begrip van de werking van elk product. De website is ook geschikt voor gebruik op mobiel en tablet zodat gebruikers op verschillende manieren toegang kunnen krijgen tot de website.
•Uitgebreide informatie over producten en dienst na verkoop – gedetailleerde informatie over het uitgebreide aanbod aan producten die wij na installatie kunnen leveren, inclusief reserveonderdelen, zeefgaas en andere diensten.
•Snel contact opnemen – contactinformatie is gemakkelijker te vinden en via een interactieve kaart kan een plaatselijke vertegenwoordiger gelokaliseerd worden.

De introductie van de nieuwe meertalige website, nu beschikbaar in 13 talen, weerspiegelt het belang van het groeiende wereldwijde klantenbestand van Russell Finex. Aldus Ray Singh, Managing Director, `De introductie van onze nieuwe website geeft ons internationale expansiebeleid weer. Wij blijven groeien en zijn steeds duidelijker aanwezig op de internationale markt. Het is van belang voor onze klanten, waar ze ook zijn, dat ze snel toegang hebben tot informatie over onze producten en diensten in hun eigen taal”. Singh vervolgt: “De nieuwe website biedt onze klanten, partners en de media meer informatie in een duidelijker formaat`.

De websites zullen regelmatig worden aangevuld met nieuws over de lancering van nieuwe producten, case studies, demonstratievideo`s, evenementen en zakelijke activiteiten zodat onze klanten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Als u geïnteresseerd bent in deze updates, meld u dan aan en ontvang iedere maand een nieuwsbrief via e-mail met informatie over de laatste ontwikkelingen bij Russell Finex.

Geschreven door

Logo van:Russell Finex lanceert nieuwe websites

Russell Finex N.V.

Russell Finex NV - Wereldleider in zeef-en filtratiemachines Lees meer