Rotosolver van Admix: pakt elke mix-uitdaging aan

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rotosolver van Admix: pakt elke mix-uitdaging aan

Deze batchdispergeerder heeft een uniek, gepatenteerd ontwerp en is uitzonderlijk hygiënisch!
De Rotosolver heeft een multifunctionele mixkop die voorzien is van twee geïntegreerde impellers welke beide aan kopse zijde zijn geplaatst. Hierdoor heeft het een pompwerking aan zowel de boven- als onderkant. Het product kan enkel de Rotosolver verlaten door de dispergeer-sleuven.
Door deze unieke werking is de Rotosolver efficiënter dan welke batch-dispergeerder ook.

Hij is perfect inzetbaar voor het produceren van dispersies, emulsies en het oplossen van poeders en gom. U kunt denken aan het oplossen en dispergeren van Carbopol®, Methocel®, Opadry®, Avicel®, CMC, xanthaangom, guargom, soja-eiwitten, zetmeel, pectine, carrageen en overige ingrediënten.

Of u nu wilt dispergeren, deagglomereren of emulgeren (uniforme emulsiedruppels tot 3 microns of kleiner): de gewenste eindresultaten worden in de meeste applicaties binnen tien minuten bereikt. De vortex en tankcirculatie is, ten opzichte van de gebruikelijke rotor-stator type mixers, veel beter te sturen en dus beter te beheersen.
De as en mixkop zijn één geheel waardoor een asafdichting overbodig is. De Rotosolver kan uitgevoerd worden met vaste (gelast) of met afneembare mixkop.
Ook uniek is dat wij u een 100% homogeniciteit-garantie in een viscositeitenrange van 25000 cP (Newtonse) en 250.000 cP (niet-Newtonse) vloeistoffen kunnen garanderen.

Kenmerken:
• Absoluut geen slijtdelen in het productiegebied
• CIP (Cleaning In Place) mogelijk
• afkoppelbare (hygiënisch) of gelaste mixkop
• geen asafdichting

Neem contact met ons op zodat wij bij u op locatie met onze pilot Rotosolver uw product kunnen bereiden. Wij kunnen deze testresultaten met garantie opschalen naar uw gewenste productiehoeveelheid. Of bekijk onze vernieuwde website! Hier kunt u informatie en video`s vinden over andere producten van Admix.

Watch article videoicon.arrow--dark Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Delta-P Hygienic Process Equipment

Delta-P Hygienic Process Equipment richt zich als onafhankelijke distributeur op het leveren van hoogwaardige procescomponenten zoals afsluiters, pompen, dispergeermixers, warmtewisselaars, digitale load cellen en reserve-onderdelen in de markt, waar hygiënische... Lees meer