Rick de Jonge nieuwe Sales Engineer bij USP

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rick de Jonge nieuwe Sales Engineer bij USP

Per 1 augustus is Rick de Jonge gestart in de functie van Sales Engineer bij Unique Safety Products. Hij zal de buitendienst, tot op heden bemand door Rob Voordendag en Robert van de Ven, gaan versterken.

Rick heeft een achtergrond in de administratieve dienstverlening waar hij met plezier gewerkt heeft binnen verschillende projectgroepen ter verbetering van de klanttevredenheid. Hiernaast was hij in een ondersteunende rol betrokken bij de optimalisering van afdelingsprocessen. In zijn nieuwe functie als Sales Engineer wil Rick de focus op klanttevredenheid handhaven door middel van het vinden van de beste technische oplossing voor de klant.

“Bij USP zal de nadruk komen te liggen op het voeren van goede verkoop- en adviesgesprekken met als doel de klant passend te adviseren over de producten van USP welke bijdragen aan een veilige werkomgeving. Hiernaast vind ik het erg leuk dat ik in deze uitdagende functie de gelegenheid krijg om de Nederlandse industrie van binnen en buiten te leren kennen. Dat ik hierbij dagelijks met kwalitatief hoogwaardige producten mag werken maakt het plaatje voor mij compleet.”

De directie van USP is erg blij met Rick als nieuwe Sales Engineer en wenst hem veel succes met zijn nieuwe baan.

Geschreven door

Unique Safety Products

Providing Safety Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos... Lees meer