Pumps & Valves en Solids samen op één beursvloer

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Pumps & Valves en Solids samen op één beursvloer

Op 4 & 5 oktober 2017 komen professionals bijeen op het meest waardevolle netwerkplatform voor de hele fluids processing community. In het hart van de industrie staat Rotterdam Ahoy twee dagen in het teken van componenten voor de verwerking van vloeistoffen en gassen. Bezoekers komen samen om de nieuwste innovaties en technische oplossingen in de liquids processing industrie te ontdekken.

In combinatie met vakbeurs Solids, presenteren ruim 250 exposanten gedurende twee dagen de nieuwste producten en technologieën. Pumps & Valves vormt samen met Solids het grootste platform voor de natte en droge industrie in de Benelux. Naast Rotterdam, kent Pumps & Valves succesvolle edities in Bilbao, Zürich, Dortmund en Antwerpen.

Op dit complete processing evenement vindt u naast echte fluids specialisten ook exposanten die beide industrieën (zowel fluids als solids) bedienen. Procestechnologen die actief zijn in de verwerking van zowel vaste stoffen als vloeistoffen krijgen door deze combinatie een complete update van de ontwikkelingen binnen hun werkveld. Exposanten als Ebro Valves, Rodesta, FESTO, Gardner Denver, Endress+Hauser en Pomac Pompen zijn om deze reden terug te vinden op de overgang tussen Pumps & Valves en Solids, in het midden van de beursvloer.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs NV

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer