Proline Promass A: de lichtgewicht kampioen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Proline Promass A: de lichtgewicht kampioen

De nieuwe Proline Promass A compacte flowmeter, voor de meest nauwkeurige meting bij lage flowsnelheden.

Wat voor proces het ook is, de nieuw ontwikkelde flowmeter Promass A garandeert een nauwkeurige meting met een ongeëvenaarde herhaalbaarheid, zelfs in toepassingen waarin de proces- en omgevingscondities sterk fluctueren. Dit alles dankzij het innovatieve sensorconcept, dat de nieuwe norm stelt binnen de Coriolis-meettechnologie.

De flowmeter is licht en compact zonder verlies van prestaties of robuustheid, bij uitstek geschikt voor ruimtebesparende installatie, bijvoorbeeld in modulaire procesfaciliteiten en skids. Montage kan zowel horizontaal als verticaal. De flowmeter is allround en geschikt voor verschillende industrieën.

Kies voor Endress+Hauser’s Promass A in uw proces,
•voor maximale procesbetrouwbaarheid
•voor veeleisende procescondities
•voor maximale corrosiebestendigheid
•voor optimale bedrijfsveiligheid in explosiegevaarlijke omgevingen.

Web server – directe data toegang in het veld
Proline 300/500 transmitters hebben standaard een geïntegreerde web server. Met behulp van een standaard Ethernet kabel en laptop – of draadloos via WIFI – heeft u als gebruiker direct toegang tot alle diagnostiek, configuratie en device data zonder additionele software of hardware. Dit maakt gericht en tijdbesparend onderhoud en service mogelijk.

U vindt Endress+Hauser met nog meer innovaties tijdens de WoTS in Hal 8 in de World of Automation. Wilt u meer weten over de nieuwste compacte flowmeter, Promass A, kom dan naar onze stand of kijk op onze nieuwspagina.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Proline Promass A: de lichtgewicht kampioen

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer