Panametrics OXY.IQ Zuurstof Sensor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Panametrics OXY.IQ Zuurstof Sensor

OXY.IQ, The Biggest Small Thing in Oxygen Analysis

De OXY.IQ Panametrics-zuurstoftransmitter is een zeer betrouwbare en kosteneffectieve 2-draads loop-powered transmitter met een lineair 4-20 mA uitgangssignaal. Hij meet het zuurstofgehalte in tien ppm-bereiken (10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000, 2000, 5000 en 10000 ppm) en acht procentbereiken (1, 2, 5, 10, 21, 25, 50 en 100 %). Alle bereiken kunnen door de gebruiker worden geselecteerd.
Deze compacte transmitter gebruikt bewezen galvanische brandstofcel sensortechnologie om het zuurstofgehalte in verschillende gassen nauwkeurig te meten, zelfs in gevaarlijke ( Ex geclassificeerde) locaties.

De OXY.IQ wordt toegepast in:
– Glove box purge and lekdetectie
– Aardgas
– Semiconductor wafer machines
– Coating process machines
– Membraan air separators
– Inert las gassen
– Zuivere gasvormige koolwaterstofstromen
– Process monitoring van gasvormige monomeren
– Warmtebehandeling van metalen in een inerte atmosfeer

Medium beroerde delen:
– 316 stainless steel
– Viton® O-ring
– Vergulde contacten
– Glas-op-metaal hermetische afdichting

Sample (bemonstering) systeem
Naast standaardfuncties en -opties biedt Baker Hughes een volledige reeks bemonsteringssystemen voor verschillende toepassingen. Indien nodig kunnen we een bemonsteringssysteem ontwerpen en bouwen om te voldoen aan unieke toepassingsvereisten.
Neem contact met ons op voor uw zuurstoftoepassing. Onze verkoop- en applicatie-ingenieurs helpen u de beste oplossing te vinden.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Baker Hughes Energy International B.V.

Baker Hughes Energy International B.V. Panametrics is al meer dan 50 jaar een pionier in de sensortechnologie. Met een innovatieve cultuur blijven we oplossingen ontwikkelen voor vocht, zuurstof, vloeistofstroom en gasstroommeting. Onze bewezen technologieën zijn... Lees meer