Panametrics DewPro MMY30 Dauwpunt Transmitter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
55 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Panametrics DewPro MMY30 Dauwpunt Transmitter

Panametrics DewPro MMY30 dauwpunttransmitter is ontworpen om de vochtmonitoring van perslucht en industriële gassen (stikstof, argon, helium, waterstof, aardgas enz.) te vereenvoudigen.

Hij heeft een bereik van -90 tot + 10 ° C dauwpunt en verzendt een lineair 4-20 mA (loop powered) signaal. Het apparaat kan ook worden geprogrammeerd voor een bereik van 0-1000 ppmv (volumedelen per miljoen).

Panametrics creëerde een prijsgunstige transmitter in een compact formaat met een geïntegreerd bemonsteringssysteem gemaakt van 316 roestvrij staal en uitgerust met een optionele opening (orifice) om de tegendruk te handhaven en het debiet te regelen. De opening is zo gedimensioneerd dat hij een stroomsnelheid van 0,5 LPM doorlaat bij een inlaatdruk van ca. 7 Bar (g)

De MMY30 is in minder dan 5 minuten geïnstalleerd. Sluit de signaal- / voedingsdraden aan en u heeft 24/7 bewaking van uw perslucht- en industriële gassystemen. Neem contact met ons op om uw applicatie te bespreken en onze offerte te ontvangen.

Datasheeticon.arrow--dark

Geschreven door

Baker Hughes Energy International B.V.

Baker Hughes Energy International B.V. Panametrics is al meer dan 50 jaar een pionier in de sensortechnologie. Met een innovatieve cultuur blijven we oplossingen ontwikkelen voor vocht, zuurstof, vloeistofstroom en gasstroommeting. Onze bewezen technologieën zijn... Lees meer