Oplossingen voor de procesindustrie in Virtual Reality

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Oplossingen voor de procesindustrie in Virtual Reality

In de voedingsmiddelen, (petro)chemie en andere procesindustrieën is het een constante uitdaging om verbeteringen in het productieproces te realiseren. Welke (nieuwe) componenten, producten, machines en installaties zijn er op de markt? In het project Experiencing Solutions op de Industrial Processing beurs (2-5 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht) kunnen bezoekers laagdrempelig probleemoplossende technieken ervaren in Virtual Reality en bovendien met deskundigen daarover van gedachten wisselen.

In de virtuele industriële omgeving bevinden zich een filtratiesysteem, afvulmachine, compressor en een totale installatie (voor de voedingsmiddelenindustrie). Met ieder onderdeel kunt u de interactie aangaan en de voordelen ervaren wat deze producten en systemen voor het proces opleveren. Het VR-project wordt mogelijk gemaakt door Aerzen Nederland B.V., Gronfa Procestechniek B.V., HiFlux Filtration en Tetra Pak Processing Systems B.V.

U kunt zich aanmelden in de registratiemodule om mee te doen met het project en de VR-bril tijdens de beurs Industrial Processing op te zetten.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

FHI, federatie van technologiebranches

FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouw automatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert... Lees meer