Ontmoet de specialisten in de Life Sciences

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ontmoet de specialisten in de Life Sciences

Endress+Hauser en Biotech Training Facility organiseren op vrijdag 22 september een geweldig leuke introductiedag voor mensen die werkzaam zijn, interesse hebben in de Life Sciences of die meer willen weten over procesinstrumentatie in de (Life Science)industrie.

Met twee presentatiesessies (10.00 en 13.00 uur) introduceert Biotech Training Facility hun kennis en onbeperkte mogelijkheden van de trainingslocatie in Leiden. Endress+Hauser neemt de showtruck mee om op locatie alle mogelijkheden van procesinstrumentatie te laten zien. Hands-on! Dit wilt u toch niet missen?

Wat kunt u verwachten? Een Masterclass fermentatie en rondleiding door de Biotech Training Facility, procesinstrumentatie in de life science industrie met een focus op fermentatie en een bezoek aan de unieke showtruck.

Schrijf u vandaag nog in voor deze kosteloos te bezoeken introductiedag.

Biotech Training Facility is een trainingsfaciliteit waar hands-on (GMP) training voor de (bio)farmaceutische industrie in een realistische productieomgeving gegeven wordt. De locatie is volledig uitgerust met clean rooms (klasse D, C en B), lafkasten (klasse A), laboratoria en technische ruimtes.

Endress+Hauser heeft een grote selectie van instrumenten die voldoen aan de standaarden in de Life Science industrie en worden voortdurend aangepast aan de strenge GxP regelgeving.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ontmoet de specialisten in de Life Sciences

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer