Onderdelen voor Warman slurrypompen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Onderdelen voor Warman slurrypompen

Wij horen van onze relaties dat zij de lange levertijden en hoge prijsniveau beu zijn van onderdelen voor Warman slurrypompen. Daarvoor bieden wij nu een alternatief, zonder concessies te doen aan kwaliteit. U kent ons waarschijnlijk al van onze kwaliteitsonderdelen voor Monopompen, waarin wij sinds 1997 een betrouwbare naam hebben opgebouwd.

Revisie sets én vervangende pompen 1 : 1 gelijkwaardig in kwaliteit en maatvoering PLUS innovatieve verbeteringen, denk aan RVS labyriths, standaard asbussen met 1 mm (!) Wolfram Carbide, verbeterde lagerconstructie. Nu leverbaar voor vrijwel alle modellen uit de AH, SP en HS serie tot en met 8` plus enkele types tot 12`, er wordt natuurlijk voortdurend gewerkt aan uitbreiding.
Pompen gereviseerd met onze onderdelen draaien inmiddels jaren probleemloos, en hebben een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd. Natuurlijk kunnen wij ook de reparaties of revisie voor u uitvoeren.

Hydrotec International levert deze onderdelen ook buiten Nederland tegen gunstige condities.

Geschreven door

Hydrotec International b.v.

Hydrotec International b.v. is uw specialist voor centrifugaal- en verdringerpompen. Eerlijk en duidelijk advies maakt Hydrotec een sterke partner voor elke technische dienst. Importeur van : – Standart enkel- en... Lees meer