NitroSource stikstof-generator: stikstofproductie on site

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: NitroSource stikstof-generator: stikstofproductie on site

Met een stikstofgenerator kunt u eenvoudig zelf stikstof uit perslucht maken. Hebt u vraagtekens over de kwaliteit of de betrouwbaarheid daarvan? Niet nodig, want de NitroSource is als enige in z’n soort gecertificeerd en voldoet daarmee aan internationale standaarden.

Met 5 jaar garantie
De NitroSource is een generator voor het produceren van stikstof on site. Deze stikstofgenerator is gecertificeerd en voldoet daarmee aan standaarden als FDA en EIGA-specificaties. De NitroSource is voorzien van een massadoorstroommeter, waardoor een constante druk en gaszuiverheid wordt geleverd. U bent daardoor verzekerd van de kwaliteit zuiverheid die nodig is.

Doordat de generator continu aangesloten blijft, is vervuiling als gevolg van af-/aankoppelen aan cilinders uitgesloten. Bijkomend voordeel is dat u geen vergunning nodig hebt voor de opslag van flessen. Bovendien krijgt u vijf jaar garantie op gehele unit, inclusief de moleculair zeef. Kortom, een betrouwbaar alternatief voor traditionele stikstofvoorzieningen.

Ook nog eens voordelig
Dankzij de lagere onderhoudskosten en minder persluchtverbruik is de NitroSource stikstof-generator een efficiënt alternatief voor traditionele stikstofvoorzieningen. Gascilinders hebben verborgen kosten (cilinderhuur en transport- & administratiekosten) die bovenop de daadwerkelijke gasprijs komen. Daarnaast wordt bijna elke cilinder met ca. 10% restinhoud ongebruikt retour geleverd. Afhankelijk van de levering en het verbruik heeft de NitroSource een terugverdientijd van 6 – 24 maanden.

Geschreven door

Geveke Persluchttechniek

Geveke Persluchttechniek Perslucht is een onmisbare schakel in uw productieproces. Continuïteit van uw persluchtinstallatie is dan ook van groot belang, want bij een uitval van de perslucht staat uw productie... Lees meer